Fra 0 - 100 på max fem hverdage

Sådan kommer I i gang

Mand ved computer

Du får hjælp hele vejen

Som ny kunde eller bruger af Energy Projects, kan du være sikker på, at du får hjælp hele vejen. Inden opstart afstemmer vi din ejendomsportefølje med dig, afklarer hvor mange brugere der er behov for og laver en projektplan i fællesskab.

Vi sørger for at klargøre dine data i systemet og opretter en konto for dig. Herefter sørger vi for grundkursus af jeres brugere og laver løbende opfølgning.

Fra vi har lavet en aftale og til du er i gang med at bruge systemet går der max 5 hverdage. Eller mindre - men det er op til dig!

 

EP Ny Kunde 01
EP Ny Kunde 02
EP Ny Kunde 03 (1)
EP Ny Kunde 04

4 steps til at komme godt i gang med Energy Projects

STEP 1: AFSTEMNING

Vi hjælper jer med at finde alle de ejendomme I administrerer på baggrund af data fra CVR-registret og input fra jer. Vi aftaler hvilke ejendomme - alle eller en delmængde - I ønsker at arbejde med i Energy Projects.

Herefter aftaler vi navngivning og kategorisering, sådan at det stemmer overens med kategoriseringer i øvrige IT-systemer, fx FM.

 

STEP 2: KONTO

Når vi har afstemt portefølje og kategorisering, opretter vi en konto til jer, opretter så mange brugere, som I ønsker, og indlæser alle nødvendige data i systemet.

 

STEP 3: ONBOARDING

Vi uddanner så mange brugere, I ønsker. Vi holder et grundkursus, der typisk varer mellem 1,5 og 2 timer. Her får I en grundig gennemgang af brugerfladen og lærer om de mange forskellige funktioner, der sætter jer i stand til at få overblik over og planlægge forbedringer i jeres portefølje.

 

STEP 4: OPFØLGNING

Vi følger op med jer fast en gang i kvartalet eller oftere, alt afhængig af hvad I ønsker og har behov for. På opfølgningsmøder genbesøger vi projektplanen, og ser på hvordan arbejdet med optimering af ejendomsporteføljen skrider frem. Vi aftaler eventuelle genopfriskende kurser og tiltag, der kan give jer endnu bedre forudsætninger for at få mest muligt ud af Energy Projects.

 

Support er naturligvis gratis under hele forløbet.

Support medarbejder

Kontakt supporten

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os her.

Det siger kunderne

Hør hvad vores kunder siger om Energy Projects

Læs mere

Vil du vide mere om hvordan I kommer i gang med at bruge Energy Projects?

Vi tager gerne en helt uforpligtende snak om hvilke muligheder og fordele du kan få med Energy Projects.