Funktioner under bygninger

For at anvende knapperne øverst i programmet under Ejendomme, skal du udvælge enten enkeltsager, eller alle sager på én gang. Alt afhængig af hvad det er, du gerne vil foretage dig.

Opdater beregningsgrundlag
Energy Projects tager udgangspunkt i dine energimærkers indtastede data, uanset hvornår de måtte være udført og sikrer en fælles, opdateret baseline, med baggrund i de altid gældende energifaktorer og beregningsforudsætninger.

Ved at sætte flueben ved alle dine sager, kan du med ét enkelt klik få vist hvordan dine energimærker ville se ud, hvis de blev genmærket i dag, (dog uden der var foretaget andre reelle forbedringer siden mærket oprindeligt er udført).

Resultatet heraf vil du kunne se i kolonnen Dynamisk energimærke.

Beregningsgrundlag (1)
Beregningsgrundlag 1 (1)

Opdater forsyningspriser
Ligesom dine energimærker kan være udført med forskellige beregningsforudsætninger over tid, vil også de anvendte forsyningspriser kunne være forskellige fra hinanden.

For at kunne sammenstille og vurdere alle forslag på tværs af hele ejendomsporteføljen, vil det kun give mening at anvende samme forsyningspriser på alle dine sager, så rentabilitet og besparelsespotentialer beregnes ud fra samme forudsætninger

Funktionen er på samme måde som for "Opdater beregningsgrundlag" kun aktiv, hvis man har sat flueben i en eller flere ejendomme det ønskes gennemført på.

Forsyningspriser (1)
Forsyningspriser 1 (1)

Fjern Kategori
Her har du mulighed for at fjerne evt. kategorier der er blevet anvendt på en eller flere ejendomme. Man starter med at placere et flueben ud for den eller de sager det drejer sig om, trykker på Fjern kategori og derefter vælger du på rullemenuen hvilken kategori der skal fjernes. Funktionen er kun aktiv hvis du har sat flueben i en eller flere ejendomme.

Kategori (1)
Fjern Kategori 1

Tilføj kategori til bygninger
Her har du mulighed for at angive forskellige kategorier til en eller flere ejendomme, så det bagefter er lettere at udsøge og sortere hvilke ejendomme du reelt gerne vil se. Funktionen er kun aktiv hvis du har sat flueben i en eller flere ejendomme.

Kategori 2 (1)
Tilføj Kategori 1

Eksporter
Når du klikker på denne knap, trækkes et Excel-skema ud, som indeholder samme information over de bygninger, som du ser på din skærm. Enten den fulde mængde eller en filtreret liste. Regnearket indeholder alle informationer som du ser i Energy Projects. Herved er det let at trække vigtige nøgletal eller f.eks. levere præcis de gennemsnitstal, du skal afrapportere, videre i din organisation.

Eksport 1 (1)
Eksport 1

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen