Funktioner under ejendomme

For at anvende knapperne øverst i programmet under Ejendomme, skal du udvælge enten enkeltsager, eller alle sager på én gang. Alt afhængig af hvad det er, du gerne vil foretage dig.

Opdater beregningsgrundlag
Energy Projects tager udgangspunkt i dine energimærkers indtastede data, uanset hvornår de måtte være udført og sikrer en fælles, opdateret baseline, med baggrund i de altid gældende energifaktorer og beregningsforudsætninger.

Ved at sætte flueben ved alle dine sager, kan du med ét enkelt klik få vist hvordan dine energimærker ville se ud, hvis de blev genmærket i dag, (dog uden der var foretaget andre reelle forbedringer siden mærket oprindeligt er udført).

Resultatet heraf vil du kunne se i kolonnen Dynamisk energimærke.

Beregningsgrundlag
Beregningsgrundlag 1

Opdater forsyningspriser
Ligesom dine energimærker kan være udført med forskellige beregningsforudsætninger over tid, vil også de anvendte forsyningspriser kunne være forskellige fra hinanden.

For at kunne sammenstille og vurdere alle forslag på tværs af hele ejendomsporteføljen, vil det kun give mening at anvende samme forsyningspriser på alle dine sager, så rentabilitet og besparelsespotentialer beregnes ud fra samme forudsætninger

Funktionen er på samme måde som for "Opdater beregningsgrundlag" kun aktiv, hvis man har sat flueben i en eller flere ejendomme det ønskes gennemført på.

Forsyningspriser
Forsyningspriser 1

Fjern Kategori
Her har du mulighed for at fjerne evt. kategorier der er blevet anvendt på en eller flere ejendomme. Man starter med at placere et flueben ud for den eller de sager det drejer sig om, trykker på Fjern kategori og derefter vælger du på rullemenuen hvilken kategori der skal fjernes. Funktionen er kun aktiv hvis du har sat flueben i en eller flere ejendomme.

Fjern Kategori
Fjern Kategori 1

Tilføj kategori til ejendomme
Her har du mulighed for at angive forskellige kategorier til en eller flere ejendomme, så det bagefter er lettere at udsøge og sortere hvilke ejendomme du reelt gerne vil se. Funktionen er kun aktiv hvis du har sat flueben i en eller flere ejendomme.

Tilføj Kategori
Tilføj Kategori 1

Eksporter
Når du klikker på denne knap, trækkes et Excel-skema ud, som indeholder samme information over de ejendomme, som du ser på din skærm. Enten den fulde mængde eller en filtreret liste. Regnearket indeholder alle informationer som du ser i Energy Projects. Herved er det let at trække vigtige nøgletal eller f.eks. levere præcis de gennemsnitstal, du skal afrapportere, videre i din organisation.

Eksport
Eksport 1

Importer ejendom uden EM
Udgangspunktet i Energy Projects er, at dine ejendomme har et energimærke. Men det er også muligt at oprette ejendomme der, af den ene eller anden årsag, ikke har et energimærke. Herved kan du få det fulde overblik over din portefølje i Energy Projects.

Ved oprettelse skal du angive kommune- ejendoms- og bygningsnummer, hvorefter sagen vises i sin egen linje under ejendomssiden. Der vises naturligvis ikke data under hverken "Officielt energimærke" eller "Dynamisk energimærke", da der ikke foreligger andet data end netop BBR-informationerne.

Import
Import 1

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen