Knapper og faner

Når du logger ind på Energy Projects vil der øverst til højre på skærmen være forskellige faner du kan klikke på, for at navigere rundt til forskellig oversigter.

For mere info om Bygningsdele og installationer, klik her.

For mere info om Forbedringer, klik her.

For mere info om Projekter, klik her.

Faner

Øverst til venstre står navnet på programmet, ved at klikke på det vil du den side der hedder Dashboard.

For mere info om Dashboard klik her.

Navn

Under fanerne er der en række forskellige knapper der kan aktiveres. Nogle af dem kan dog kun anvendes hvis du har sat et flueben i en eller flere ejendomme.

 

 

Opdater forsyningspriser
Her har du muligheden for at ændre den anvendte forsyningspris, i tilfælde af at den anvendte forsyningspris ikke matcher prisen i dag. Funktionen er kun aktiv hvis man har sat flueben i en eller flere ejendomme.

Forsyningspriser
Forsyningspriser 1

Fjern Kategori
Her har du mulighed for at fjerne evt. kategorier der er blevet anvendt på en eller flere ejendomme. Man starter med at placere et flueben ud for den eller de sager det drejer sig om, trykker på Fjern kategori og derefter vælger du på rullemenuen hvilken kategori der skal fjernes. Funktionen er kun aktiv hvis du har sat flueben i en eller flere ejendomme.

Fjern Kategori
Fjern Kategori 1

Tilføj kategori til ejendomme
Her har du mulighed for at angive forskellige kategorier til en eller flere ejendomme, så det er nemmere at sortere hvilke ejendomme du gerne vil se. Funktionen er kun aktiv hvis du har sat flueben i en eller flere ejendomme.

Tilføj Kategori
Tilføj Kategori 1

Eksport
Knappen her trækker et Excel-skema ud som indeholder samme information over den, eller de, valgte ejendomme, som du kan se i Energy Projects. Funktionen er kun aktiv hvis du har sat flueben i en eller flere ejendomme.

Eksport
Eksport 1

Importer ejendom uden EM
Som udgangspunkt er det sådan i Energy Projects at alle ejendomme der vises, har et energimærke. Men da det kan forekomme at du har ejendomme i din portefølje der, af den ene eller anden årsag, ikke har et energimærke, er det her muligt at importer den pågældende ejendom, så du kan få det fulde overblik over din portefølje i Energy Projects.

Import
Import 1

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen