Forbedringer

Fane Forbedringer giver dig et overblik over samtlige forbedringsforslag, på tværs af alle dine bygninger i Energy Projects

Gennem filtrering og sortering kan du let udsøge lige det du søger (1).

Uanset om du søger på en bestemt adresse - eller på tværs af alle forslag for f.eks. typen "Belysning".

Forbedringer

Ligesom på fanen Bygningsdele og installationer er det her muligt at foretage en eksport af forbedringer for den, eller de, valgte bygninger til et Excel dokument (2).

Ved at vinge forslag af til venstre side af oversigten, kan du efterfølgende klikke på knappen Opret projekt for at skyde genvej til at sammensætte et energiprojekt, på baggrund af de udvalgte forbedringsforslag (3).

Alle forbedringsforslagene er listet efter overordnede overskrifter. Som udgangspunkt sorteret alfabetisk (4).

Hvis et forslag allerede er en del af et andet projekt, fremgår det på forslagslisten hvor mange projekter dette indgår i (5) - og klikker du på pilen ud for tallet, kan du også se en liste over de projekter forslaget indgår i. Klikker på en af navnene i listen vil du blive ført til det valgte projekt.

Hovedformålet med siden er at kunne se hvert forslags rentabilitet, besparelsespotentialer, forventede omkostninger samt tilbagebetalingstider (TBT) (6).

Herved for du overblik over potentialerne og giver mulighed for at opstille de scenarier, der passer ind i jeres energistrategi.

OPRET PROJEKT
Der er to metoder at oprette et projekt på.

1. Du sætter flueben ud for de forbedringer du vil have med i dit projekt. Forbedringer kan tilføjes/fjernes efter behov efterfølgende.
Derefter trykker du på knappen Opret projekt (3) og nedenstående dialogboks dukker op hvor du kan angive et navn for dit projekt.

2. Du kan også vælge blot at trykke på knappen Opret projekt uden at have valgt nogen forbedringer, navngive dit projekt, og så efterfølgende tilføje forbedringer til dit projekt.

Opret Projekt

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen