Oprettelse af projekter

Oprettelse af projekter på denne side gøres på samme måde som under fanen Forbedringer. Forskellen er at du ikke på forhånd kan vælge hvilke forbedringer der skal indgå i projektet.

Når du har navngivet projektet, kommer du til nedenstående billede.

Nyt Projekt

For at tilføje forbedringer til projektet trykker du på den knap der hedder Tilføj forbedringer. Når du gør det, får du vist listen over alle forbedringer for alle ejendomme der er importeret i Energy Projects, og kan nu tilføje de forbedringer som projektet skal omhandle ved at "tænde" for de forbedringer du vil have med.

Tilføj Forslag

Efterhånden som du tilføjer projekter vil den samlede investeringspris blive opdateret efter de valgte forslag. Og det samme sker for den overordnede rentabilitet, tilbagebetalingstid osv. (den gule bjælke).

Samtidig bliver der automatisk oprettet en liste over de forskellige ejendomme hvor forbedringerne kommer fra. Hvis du vælger forbedringer fra flere forskellige ejendomme, vil de første 3 ejendomme altid vises, du kan se flere ved at trykke på Vis mere der udvider listen med ejendomme.

På listen kan du også se investeringsomkostninger, tilbagebetalingstid osv. for de enkelte ejendomme. Det du også kan se, er effekten af forbedringerne på de enkelte ejendomme, altså det dynamiske energimærke. Samt hvor mange kWh/m² der skal findes for at komme op til den næste karakter.

Listen er sorteret efter den ejendom der opnår flest løft af karakteren, og derefter efter navngivningen af ejendommene.

Test Projekt 1

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen