Administration

Berigtigelse af energimærke

Har du opdaget en fejl i et allerede indberettet energimærke, så kan du berigtige dette energimærke, hvorved du undgår, at skulle foretage din indtastning forfra.

Først duplikeres den pågældende sag under "Afsluttede". Herved fremkommer der en ny, tro kopi af din afsluttede sag, der ligger som en ny sag under "Kladder".

Tilgå derefter din nye kladdesag - og under menupunktet ”Ejendom, bygning og zone” klikker du på "pil-ned", under kommentarfelterne - se markeringen i den røde cirkel herunder:

Administration Og Indstilling Berigtigelse Af Energimaerke 1

Klikker du på pilen, fremkommer der to nye felter:

Administration Og Indstilling Berigtigelse Af Energimaerke 2

Det ene felt hedder ”Intern note”, hvor du kan notere de informationer, du finder relevante i forbindelse med berigtigelsen af det omhandlede energimærke. Indtastninger i dette felt er kun synlige for dig som bruger af Energy10, og vil således ikke fremgå i selve energimærket.

Det andet felt hedder ”Berigtigelse af”. Når du har foretaget dine tilretninger i energimærket, skal du blot indtaste det tidligere energimærkes EM-løbenummer i feltet "Berigtigelse af".

Når du berigtiger et energimærke tager Energy10 helt automatisk udgangspunkt i den indberetningsdato og gyldighedsperiode, det oprindelige energimærke er indberettet med.

Til sidst indberetter du energimærket på ny.

 

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen