Administration

Opret dine egne sagsskabeloner

Alle sagstyper kan konverteres til en skabelon.

Så uanset om du vil lave en sagsskabelon helt fra bunden, eller du vil tage udgangspunkt i en tidligere indberettet sag, så er det kun ønsket til mængde af forud udfyldt data der sætter grænsen.

Udseendet er det samme, som var du i gang med at taste en hel ny sag.

Den eneste forskel er, at du fremadrettet under oprettelsesprocessen for nye sager, vil kunne tage udgangspunkt i netop dine egne sagsskabeloner.

 

Når du har udfyldt/tilrettet din sag du ønsker at omdanne til en skabelon, skal du under menupunktet "Oversigt" klikke på knappen "Konverter til skabelon".

Du får derefter vist en advarsel, for om du er sikker på, at du vil konvertere din kladdesag til en skabelonsag.

Administration Og Indstilling Sagsskabeloner 1

Efterfølgende ved at klikke "OK" får du en besked om, at sagen nu findes under "Skabeloner".

 

Hvis du går retur på sagsoversigten, og markerer menupunktet "Skabeloner", vil du får vist den/de skabelonsager du måtte have - En oversigt af skabelonsager, på samme vis som du får vist en oversigt for både kladdesager og afsluttede sager.

Administration Og Indstilling Sagsskabeloner 2

Skabelonen kan altid tilrettes, så det har ingen betydning, om man tilretter den før eller efter den er blevet konverteret til en sagsskabelon.

Så sker der behov for ændringer eller tilføjelser, udføres dette uden videre i sagen under fanen "Funktioner" og fanepunktet "Skabeloner".

 

Fordelen er, at du nu kan oprette en ny sag hvor du anvender disse automatisk udfyldte informationer, såsom sagstype, forud indfyldte tekster, bygningsdele eller lign. der kan standardiseres i virksomheden.

Samtidigt kan du kombinere denne anvendelse af skabelondata, med programmets BBR-opslag, så du ikke skal tilrette/udfylde BBR-felterne manuelt.

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen