Registrering af klimaskærm

Sådan kan du masseduplikere feltværdier

I forbindelse med tastning eller ændring af eksempelvis "vinduer", kan det kræve en del tid at skulle åbne hver indtastning enkeltvis og ændre det ønskede. Det kunne være, at solafskærmningsfaktoren faktisk skulle være 0,8 på samtlige vinduespartier, i stedet for værdien 1, som man måske har valgt på dem alle.
Ændringen udfører du nemt på én gang, blot ved at følge denne lille gennemgang:

  1. Udvælg de vinduer der skal ændres feltværdier på.
  2. Åbn ét af de udvalgte emner op, så du kan se alle indtastningerne i det enkelte vindue, og tilret det ønskede – eksempelvis som nævnt "Solafskærmning" fra værdien 1 til 0,8. Det kunne også være andre eller flere ting, du vil have rettet på én gang.
Redigér Tilpas Og Tilfoej Masseduplikere 1

Bemærk at når du åbner en indtastning op, og du har markering med flueben i en række andre indtastninger, så aktiveres feltet "Duplikér værdi".

Klik nu på "Duplikér værdi", hvorved du får en dialogboks op med flere muligheder. Du kan i en rullegardinsmenu udvælge præcis det emne du vil have tilrettet.

Redigér Tilpas Og Tilfoej Masseduplikere 2

Når du klikker på knappen "Kopiér", giver vi dig en sidste advarsel, om du er sikker på at ville ændre værdierne.

Duplikering Af Feltvaerdier

Klikker du på knappen "OK", vil dit valg blive gennemført, og du ledes tilbage til din oversigt, hvor du nu kan se, at dine ændringer er blevet gennemført.

Et godt eksempel hvor funktionen er særligt anvendelig, er ved import af en energiramme, hvor en simpel ting som "Type" feltet skal tages stilling til, på hver enkelt vindue eller dør. Et andet eksempel kunne være, at du har angivet en forkert b-faktor på en række varmerør.

Dette kan du med dette værktøj ændre enkelt og hurtigt.

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen