Registrering af klimaskærm

Sådan oprettes samme forslag på flere statusser, på én gang

Hvis du ønsker at sikre, at du stiller det samme forslag på alle vinduer, så kan du gøre dette, ved at kopiere et oprettet forslag, og dernæst indsætte det på de statusser, du ønsker det tilknyttet.

Rent praktisk opretter du først det ønskede forslag på ét af dine vinduer, så du har dette at kopiere videre til alle de andre eksisterende vinduer.

Du kan vælge at gøre det både enkeltvis og på alle de ønskede på én gang. Du kan også vælge at kopiere forslaget fra en helt anden sag, hvor du ved, at den rette vinduestype, der passer til den bygning du arbejder med, findes.

Metoden er den samme. Du tager udgangspunkt i et forslag, som du vinger af med flueben og klikker på knappen "Kopiér". Derved findes denne nu i udklipsholderen, og der bliver den, indtil du kopierer et nyt element derind.

I eksemplet herunder har vi kopieret et vinduesforslag i en anden sag fra sagsoversigten og vil nu gerne have dette ind på de fluebensvalgte statusser.

Redigér Tilpas Og Tilfoej Samme Forslag Paa Flere Statusser 1

I udklipsholderen findes forslaget allerede som nævnt, så det eneste der nu skal gøres er at klikke på knappen ”Indsæt”, og forslaget som vi har kopieret fra en anden sag, findes nu på hver af de statusser vi havde sat flueben ved.

Redigér Tilpas Og Tilfoej Samme Forslag Paa Flere Statusser 2

Hvis du skulle have glemt at sætte et flueben på et eller flere af vinduerne, kan du nemt gøre det efterfølgende – og som nævnt indledningsvist i afsnittet, så kan du vælge at gøre det ved ét eller flere emner ad gangen.

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen