Resultater og afslutning

Sådan udelades forbedringsforslag fra rapporten

Hvis du får opstillet forbedringsforslag, der har en alt for lang tilbagebetalingstid, og dermed ikke er motiverende, bør du overveje at udelade dem fra rapporten.

Det smarte ved dette er, at du ikke behøver at slette forbedringsforslaget, men blot udelade det fra rapporten, så du let kan vise over for en teknisk revisor, at du bevidst har undladt specifikke forslag af forskellige grunde.


Under menupunktet "Resultater" kan du markere den/de forbedringsforslag, som du vil udelade fra rapporten. Klik derefter på knappen "Flyt til udeladte forslag".

Resultater Og Afslutning Udlag Forbedringsforslag 1

Forslaget her oven over har en tilbagebetalingstid på mere end 123 år, så dette er oplagt at udelade fra rapporten.


Hvis du kommer til at udelade et forkert forbedringsforslag, eller fortryder, kan du altid bringe det retur til den oprindelige placering.
Du skal blot markere forslaget igen med flueben, og klikke som vist herunder på knappen "Flyt til oprindelig placering".

Resultater Og Afslutning Udlag Forbedringsforslag 2

Vi anvender i supporten ofte denne funktion, når vi skal analysere hvad årsagen er til at et specifikt forslag ikke giver et hensigtsmæssigt resultat.

Derved kan vi isolere dette, ved at udelade alle andre forslag. Derefter fokuserer vi kun på det enkelte forslag, og ser beregningsbetingelserne herfor, uden at øvrige udeladte forslag indregnes.

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen