Import af energimærke

For at importere dine energimærker, skal du tilgå Energy10.dk hvor du logger ind med samme brugernavn og adgangskode du anvender til Energy Projects.

Du kan dog også vælge at "gå til Energy10" flere steder, direkte via Energy Projects og logge ind på samme vis.

Step 1

Når du står på siden "Afsluttede sager" kan du vælge den- eller de sager, som du gerne vil have overført til Energy Projects.

Dette gør du ved at sætte et flueben i boksen til venstre, ud for hver enkelt sagsnr./sagsnavn. Herefter kan du klikke "Tilføj til EP" øverst i menulinjen

Til højre for linje kan du se, om sagen allerede er findes Energy Projects eller ej, afhængig af om EP-ikonet er blåt fremhævet eller gråt nedtonet.
Er ikonet blåt, er sagen tilføjet til Energy Projects.
Er ikonet gråt, er sagen endnu ikke tilføjet til Energy Projects, men forefindes i Energy10 alene.

Step 2

Når du har valgt de sager du ønsker vist i Energy Projects, klikker du som ovenfor nævnt på knappen "Overfør til EP". Dette åbner et nyt dialog vindue, hvor du kan klikke "Tilføj" for at acceptere endeligt.

Step 3

Import af bygninger uden energimærke
Bygninger der grundet deres anvendelse eller fredningsstatus er undtaget kravet om energimærkning jf. gældende regler kan også importeres til Energy Projects.

Hvis bare der er udført en form for digital bygningsscreening, som en kladdesag i Energy10, vil man kunne se det dynamiske energimærke heraf i Energy Projects.

Det vil naturligvis ikke kunne vise et officielt energimærke, da dette jo ikke findes - Men det kan i flere henseender give god værdi at have et fuldt overblik over ejendomsporteføljen og dens potentialer for energiforbedringer, uagtet om bygningen er omfattet af kravet til energimærkning eller ej.

For en gennemgang af hvordan man importere et energimærke til Energy10, kan en guide ses her.

Fandt du ikke dit svar?

Så kontakt os på 7022 9310 eller support@nrgisystems.dk.

Jacob Nørgaard Hansen

Asbjørn Olsen